Нека надникнем в спалнята на звездите и да разберем по какъв секс си падат! Е, навити ли сте? Ако да, четете надолу.

Ева Лонгория

Ева Лонгория в немското GQ

Миньончето страшно много си пада по нежната жестокост! Тази мацка обожава да бъде връзвана с копринен шал и да остави мъжа да доминира в леглото. За нея няма нещо по-възбуждащо от това.

Кармен Електра

Кармен Електра и Памела Андерсън за сп. Lovecat

Тази гореща жена си пада по по-грубичките изпълнения! Игрите с белезници са й сред любимите, както и всякакви палави роли с мръснишки костюмчета. Кармен си има и секси чантичка, която е винаги с нея. Парфюм, червило, обувки с високи токчета и още един чифт прашки... Тя съдържа всичко, от което се нуждае една жена, за да е винаги готова за секс.

Анджелина Джоли,

Анджелина Джоли в "Крадец на животи" (2004)

Тази секси мадама обожава разкрепостения секс, в който дори има малко болка. Обаче, това е било преди. Анджи признава, че с Брад Пит не практикуват садо-мазо неща в леглото.

Риана

Тя е безпардонна, както винаги. Мацката обожава да изпраща свои голи снимки на гаджето си. А и не само на него... Освен това на нея също й харесват по-грубичките изпълнения като да бъде пошляпвана и връзвана, и обожава спонтанността в леглото!

Дита Фон Тийз

"Една жена може да промени коренно живота си, като носи правилните жартиери, чорапи и корсети" – споделя кратко, точно и ясно кралицата на бурлеската.

Източник: beu.bg