Нанси Карабойчева дели седмото място във временното класиране по точки след конкурса за плажна мода, заменил дефилето по бански, и спортното състезание

Нанси Карабойчева премина през първите два предварителни конкурса в програмата на "Мис Свят 2013", като влезе в Топ 30 след демонстрацията на плажна мода и се нареди между 20-те най-добри в спортната надпревара.

Виж още: "Мис България", от София до Бали

Всяка следваща натрупана точка от предстоящите миниконкурси доближава блондинката от село Юнаците до влизане на почетните места за финала на "Мис Свят" в Индонезия. Тази седмица, на 12 септември, е и задължителното представяне на народен танц, за което българката е подготвила Варненско хоро с помощта на хореографите от ансамбъл "Българе".

"Мис България 2013" Нанси Карабойчева (вляво) се снима за спомен със съквартирантката си "Мис Грузия"

Докато момичетата преминават през всякакви модни изпитания, за да стигнат до финала на "Мис Свят", в Джакарта започнаха масови протести на крайно религиозни мюсюлмани срещу 130-те красавици.

Заради няколко заплахи властите разпоредиха галавечерта, която трябваше да се състои в индонезийската столица на 28 септември, да се премести в Бали.