Психоложката Дона Доусън е установила, че има пряка връзка между начина, по който мъжете вършат домакинска работа и това как се справят в леглото.

Дона Доусън разделя господата на пет типа любовници, пише BeU.bg. Ето кои са те.

Бързаците

Това са мъжете, които пускат прахосмукачка само в случай, че жена им е изпаднала в дива истерия от тяхното нехайство. За да избегнат бурята, те минават на режим "отбий номера".

Според Доусън тези мъже са също толкова безотговорни и мързеливи и в секса. Те често са егоисти, които не се стараят особено да задоволят половинката си истински. 

Не знаем какъв горчив опит има Дона, но ние определено не сме съгласни с твърдението й. Защото това моментално окачествява повече от половината господа на планетата като кофти любовници.

Виж още: Защо мъжете отказват секс

Методичните чистачи

Те винаги чистят по определен начин и не си и помислят да претупат нещата, защото искат на всяка цена да угодят на жена си. Също толкова методични са и в секса – стараят се, не пестят ласки и романтика, но и често пъти се престарават с нежностите.

 На такива ние им казваме – мъжки момичета, или женски момчета...все тая, а някои ги наричат просто – мъж под чехъл.

Виж още: Какво никога не трябва да питаме мъжете

Работягите

Такива мъже не могат да седят и да бездействат. Не чистят, не защото някой ги е настъпил по мазола или е опрял нож в гърлото им, а защото така се освобождават от стреса и напрежението. Те истински се наслаждават на подредения и уютен дом. 

Според Доусън това са перфектните любовници – нежни, но не прекалено, дават всичко от себе си, но никога не лягат под женско токче, освен ако не е в буквален смисъл.

Виж още: Тъмната страна на мъжете според зодията

Повърхностните

Подобно на Бързаците и тези господа вършат домакинска работа от дъжд на вятър. Но разликата е, че първите поне можеш да ги заставиш да го направят, докато повърхностните – никога. Те ще грабнат метлата само, когато вече не успяват да открият чорапите си от мръсотия. 

В леглото тези момчета са дистанцирани или разсеяни.

А според нас са си чисти мърльовци, които никоя жена не иска в къщата си, какво остава под завивките си.

Виж още: Защо изневеряват мъжете

Протестиращите

Те използват прахосмукачката само, за да покажат колко им е неприятна тази работа. Но все пак я вършат, защото са научени, че "така трябва". Най-вероятно са намразили чистенето още от деца, когато майките им са ги карали да помагат в домакинството. Но пък са продължили да го правят, защото не им допада и идеята с хлебарките. 

Доусън твърди, че тези господа са егоисти в секса и са склонни да изневеряват.

Виж още: Десет признака, че един мъж си пада по вас