Любовта е магия. Тя е едно от най-прекрасните неща, коитo могат да се случат на човек. Но ако все още не си намерил своята половинка, не изпадай в депресия. Предлагаме ти пет привилегии, от които можеш да се възползваш, докато си необвързан:

Никакво бръснене

Защо да се бръснеш, ако няма кой да те види, ако няма кой да те погали, ако няма кой да те цунка по бебешката кожа? Гласуваме с "Не" на бръсненето, ако не си обвързан, или поне "Не" всеки ден. Постоянното бръснене води след себе си порязвания, сърбеж, пъпки - все "хубави" усещания. Затова, ако нямаш по-специални планове, които включват показването на определена част от тялото ти, не си прави труда да се бръснеш където и да било.

Излишно е да сменяш чаршафите

Ако само ти спиш в чаршафите си, вероятно гледаш с добро око на собствената си слюнка и аромат, отколкото на нечии други. В такъв случай наистина няма смисъл да сменяш чаршафите си всяка седмица. Освен това, ако смениш спалното бельо, ще трябва да се сблъскаш с новото, което е неопетнено и неокалъпено, твърдо и миришещо на прах за пране. Това си е доста неприятно преживяване!

Само по анцуг

Не ходиш никъде. Нямаш за цел да впечатляваш никого. Просто си стоиш кротко у вас на дивана и гледаш "Теория за Големия взрив". Тази прожекция със сигурност не изисква дрескод. Сега е моментът да се възползваш от възможността да носиш всеки развлечен чифт анцуг, който съществува в твоя гардероб. Можеш да го лекьосаш и на другия ден пак го облечеш. Готино, нали?! Възползвай се от всички привилегии на "мързеливото" облекло, защото скоро ще се влюбиш и ще се наложи да носиш дрехи, в които не се чувстваш толкова свободно.

Забрави за важните дати

Никакви годишнини, никакви рождени дни, никакъв Св. Валентин и други подобни празници няма да ти изпразнят джобовете. Необвързаните хора като теб не трябва да се притесняват за важните дати и ако случайно забравят за някой специален повод, след това не ги чака скандал. Сериозно, когато в живота ти липсват т.нар. "големи дни", много лесно губиш представа за времето и пространството, в което се намираш. Остава ти единствено Коледа. Тя е като пътеводната звезда за необвързаните хора. 

Край на неудобното спане

Гушкането би трябвало да е един от най-прекрасните моменти, когато си с някого. Но на практика се получава следното: заспивате, лактите ти се забиват в гърба на любимата, нейната коса влиза в устата ти, краката ви се допират. С две думи - пълна трагедия. Ужас! Никой от вас не може да се наспи нормално. Необвързаните хора се радват сами на голямото меко легло и използват излишната възглавница за гушкане. Тя не мрънка и стои мирно.