У нас новият Lumia 535 се предлага от "Мтел"

Любителите на серията Lumia вече могат да се сдобият с най-новия модел на "Майкрософт" - Lumia 535, предлаган от "Мтел". С него се слага начало на поредицата Microsoft смартфони, които заменят бранда на Nokia. 

Смартфонът се предлага в два цвята - черен и бял. Клиентите могат да си го закупят на цена 49,90 лв. в брой, или 2,90 лева на месец с тарифните планове Мтел Трансфер L и XL.

Microsoft Lumia 535 печели овации не само с атрактивен външен вид, но и с изключително добри характеристики, обясняват от "Мтел". Той идва с последната версия на Windows Phone - 8,1,  разполага с 5-инчов IPS LCD дисплей с резолюция 960х540 мегапиксела, 1,2 GHz четириядрен процесор и 1GB RAM. Вградената памет е 8 GB и може да бъде увеличена чрез micro SD карта с капацитет до 128 GB.

Lumia 535 има предна и задна камера с резолюция 5 MP, което означава, че любителите на селфита ще могат да си правят още по-качествени автопортрети. Основната камера е с LED светкавица, което подобрява значително качеството на снимките.

Виж още: "Майкрософт" представи Nokia 215

Междувременно от телекома съобщиха, че за 15-а поредна година подкрепят благотворителния Виенски бал, който се организира от сдружение "Виенски клуб" под патронажа на австрийския посланик Роланд Хаузер и столичния кмет Йорданка Фандъкова.

Виенският бал е на 21 февруари в "София хотел Балкан", от 19,30 ч.

С приходите от продажбата на кувертите и благотворителната томбола ще бъдат подкрепени проекти на сдружение "Деца с онкохематологични заболявания" и фондация "Конкордия".