След участието на Памела Андерсън в миналогодишния "ВИП брадър" Нова телевизия и продуцентите успяват да задържат нивото - в Къщата влиза най-известната носителка на фамилията Хилтън, Парис. Началото на сезона е още тази неделя, 15 септември

Описвана от българските си домакини като "една от най-ярките и забележителни световни личности", Парис Хилтън има самочувствието на американска принцеса, която притежава всичко.

Започва да развива собствен бизнес още на 18 и днес "Парис Хилтън ентъртейнмънт" (PHE) се оценява на милиарди долари. 17-те продуктови линии с марката на Парис - обувки, чанти, часовници, дрехи и пр., - се продават в над 40 държави по целия свят, като само приходите от парфюмите й са повече от 1,5 млрд. долара.

Освен като светска личност, бизнесдама, певица и диджейка, тя е известна и като един от пионерите на риалити телевизията. През 2003-та риалити шоуто The Simple Life, което снима с приятелката си Никол Ричи, е част от революцията, настъпила в телевизионния бранш.

Предаването се излъчва пет сезона, а през 2009 г. й носи награда за новаторство в риалити телевизията. Участвала е като гост-звезда в сериали като "Кварталът на богатите", "Вероника Марс" и "Лас Вегас".

През октомври 2004-та Парис патентова любимата си фраза That's Hot!, а 21-вия си рожден ден празнува на пет места, в клубове в Лондон, Ню Йорк, Лас Вегас, Холивуд и Токио. Днес, вече на 32, госпожица Хилтън заявява, че е готова за семейство и дете.

Парис Хилтън, в дълга бяла рокля от Basil Soda със златисти флорални мотиви, беше сред най-добре облечените на наградите "Грами 2012". Снимка: Нова телевизия

"След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на "ВИП брадър" бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време", коментира програмният директор на Нова тв Антоний Мангов.

Фотогалерия: Памела Андерсън в България

От телевизията вече анонсираха, че сред 18-те ВИП съквартиранти ще има европейски принц, световен топмодел, действащ политик, няколко спортисти, сред които олимпийски медалист, и цяло семейство плюс български милионер, забогатял в Австралия и Нова Зеландия. 

"В кастинга тази година избягахме от формулата "известен заради това, че е известен". Заложихме на успели личности от различни области, които обаче не са преекспонирани. За голяма част от звездите ни това ще е първо участие в риалити формат", обясни водещият на шоуто Ники Кънчев пред Гала в "На кафе" в начелото на тази седмица.

Има ли изисквания Парис Хилтън за гастрола си у нас? Ще дойде ли с любимото си куче Тинкърбел и кои родни знаменитости ще живеят под един покрив с нея? Зрителите ще разберат това със старта на "ВИП брадър-5" в неделя, 15 септември, от 20 ч. в ефира на Нова, по същото време, когато Би Ти Ви стартира своето ново риалити "Африка: Звездите сигурно са полудели".