Звездата долетя у нас от Бразилия, където засне реклама в червения бански, който носеше 17 години по-рано в сериала "Спасители на плажа"

Кадрите бяха разпространени от издания като таблоида "Дейли мейл", които коментират и присъствието на мъж в обятията й. Миналия месец сп. "Пийпъл" цитира изявлението й, че

до ноември ще се лишава от алкохол и мъжки ласки

Оттогава насам тя коментира, че да пази целомъдрие се оказва трудна задача, особено когато наоколо е партньорът й в "Дансинг старс" Тристан Макманъс

"Поставена съм на изпитание - коментира 45-годишната сексбомба пред "Ю Ес Ей тудей". - Не е лесно, когато потен мъж се притиска до тялото ти всеки ден, трудно е да не усетиш сладострастие. Но се старая..."

Първият епизод от звездния сезон на американското "Дансинг старс" се излъчва другия понеделник, 24 септември. Дотогава обаче ще става дума най-вече за

присъствието на Пам във ВИП къщата в Нови хан

Гост-звездата в Къщата на "ВИП брадър-4" живее на 35 кв. м в президентски апартамент, обзаведен, по нейно настояване, изцяло в бяло и с няколко огледала. Чаршафите са от бял сатен; бели са и аксесоарите в банята й, където има огромна вана.

Тя пристигна часове преди влизането си в българското риалити (VIPBrother.bg) с полет от Рио - и се появи в шоуто по същата плажна рокличка на райета, тъй като багажът й се изгубил по пътя.

Водещият Ники Кънчев не й спести въпроса дали наистина е спряла секса, на което тя отвърна: "Мисля, че някой извади това извън контекста" - и се оплака от болки в краката заради интензивните репетиции за танцовото шоу.

Къци Вапцаров беше съквартирантът, който я чакаше на вратата, за да я въведе в Къщата. Димитър Ковачев-Фънки, който влезе минути по-рано, пък получи мисия да се преструва, че не знае коя е Памела Андерсън.

Памела Андерсън се прочу като Си Джей Паркър от "Спасители на плажа" в средата на 90-те (вдясно), а сега долетя у нас от Бразилия, където засне реклама в същия червен бански, 17 години по-късно. Вляво: през 2006 г., при представянето на DVD-то със сериала