Вчера продуцентите на шоуто потвърдиха новината, че секссимволът Памела Андерсън влиза в къщата за предстоящото издание на "ВИП Брадър"

Веднага след като се разбра, че продуцентите на "ВИП Брадър" се опитват да вкарат в Къщата някоя международна знаменитост, започна да се спряга името на Памела Андерсън, а покрай него и на редица други знаменитости като Жан-Клод ван Дам и негови колеги, които в момента снимат филми у нас. 

Снощи продуцентите на шоуто най-накрая издадоха голямата тайна. Международната звезда на формата наистина ще бъде Памела Андерсън, но кои ще са родните й "съквартиранти" ще разберем на 16 септември, когато стартира форматът. 

Памела Андерсън не е дебютантка в риалити форматите - тя вече е участвала като гост-звезда в австралийския "Биг Брадър" през 2008-а, а през 2010-а се появи и в индийския "Биг Бос".

От 24 септември пък зрителите на американската телевизия "ABC" ще имат възможност да я гледат в звездно издание на "Денсинг старс" в Щатите. Това ще бъде първият сезон на шоуто, в който звезди, които са участвали предишни години, ще имат шанс отново да се преборят за първото мястов състезанието.