От Нова телевизия обявиха и другите акценти в пролетната си програма, сред които се открояват музикалното "Като две капки вода" (Your Face Sounds Familiar), отново по формат на "Ендемол", и завръщането на "Стани богат"

Новият сезон на "Дансинг старс" се реализира от "Олд скул продакшънс", които направиха и премиерата на танцувалното шоу по Би Ти Ви, спечелено тогава от Орлин Павлов и половинката му Яна.

Форматът на Би Би Си "известни личности танцуват с професионалисти" изкара два сезона в ефир, като през 2009 г. Нова тв се пробваха в този жанр с конкурентното "ВИП денс".

Продуцентът Нико Тупарев връща на екран и "Стани богат", отново в благотворително издание. Този път предаването ще събере по двойки родни звезди, известни в публичното пространство с крайните си мнения и разногласия.

Същевременно, ако сте се питали къде изчезна "Пълна лудница" - пародийното шоу в момента спи зимен сън, но със сигурност ще се събуди за новия сезон.

В "Пълна лудница" Димитър Рачков пародира водещия на "Стани богат" Ники Кънчев

В момента "Глобал вижън" продължават да правят "Господари на ефира", където като водещи застъпиха Румен Угрински и Герасим Георгиев-Геро. За пролетта е планирано завръщането на "Имаш поща" - с два пъти повече истории и двучасова продължителност. 

Компанията на продуцентския клан Халваджиян има и четвърто предаване, планирано за напролет: музикалното Your Face Sounds Familiar, преведено у нас "Като две капки вода".

Един от най-популярните формати на добре познатата холандска компания "Ендемол" е пожънал успех в държави като Великобритания, Испания, Италия, Китай, Аржентина, Чили, припомнят от Нова тв.

На сцената в него излизат известни хора - но не такива, каквито ги познаваме, а с напълно нова самоличност. Тяхната задача е да влязат в образа на световна музикална звезда - да придобият нейната външност и сценично поведение, да пресъздадат чуждия глас и стил на пеене.

От сериалите нов, 4-ти сезон ще има комедията "Етажна собственост", в която предстои да разберем ще останат ли героите в "Шишарка резидънс", или ще поемат към ново местожителство.

Най-скорошното предложение от Нова тв е риалити шоуто с роми и знаменитости "Шатра", което започва на 5 февруари.