Андреа влиза в шоуто с испански танц, имитиращ корида

След Алисия, Галена и Райна в предишни сезони, а сега - Глория, още едно звездна дама от попфолка излиза на дансинга в "Дансинг старс".

Фотогалерия: Танцуващи звезди

Довечера в шоуто влиза Андреа, която от десетина дни подготвя едно пасо добле с досегашния партньор на сексоложката Наталия Кобилкина - Живко.

Двамата тренирали в Берлин, където певицата живее временно с любимия си Кубрат Пулев - в конферентната зала на хотела, без огледала, с мокет вместо паркет на пода и под критичния поглед на боксьора.

Стилистите са й приготвили тоалет в лилаво и с предизвикателни голи рамене, но въпреки че сцената не й е чужда, русата фурия получавала пристъпи на сценична треска.

Наместо да разсее тревогите й, Кобрата обаче я превърнал в обект на "приятелски" подигравки и смущавал репетициите, като постоянно имитирал стъпките й.

Той често присъствал на заниманията й с Живко и държал да разбере какво точно е "поддръжка", като дори изпробвал сам темпераментния испански танц, вдъхновен от коридата.

От "Дансинг старс-3" намекват, че може да го видим и сред публиката, където вече се появи брат му Тервел, който подкрепя съотборника си Детелин Далаклиев.

Фотогалерия: Дансинг старс-3 - кой е вашият фаворит?