Преди няколко дни клюкарските медии гръмнаха, че 90-годишната майка на Слай се появила с огромни силиконови устни на премиерата на "Непобедимите-2" в Лос Анджелис

Е, оказа се, че на плашещите кадри, публикувани от таблоиди като "Дейли мирър", не била тя, а някоя си Ивон Уелдън - което ни успокои, защото не вярвахме Джаки да се докара до посмешище на тази достолепна възраст. Или е напълно възможно? (Вж. снимката най-долу).

Сменила различни професии като млада, вкл. циркова акробатка, фризьорка и организаторка на женски кеч борби, от известно време тя се занимава с астрология и дори се хвали, че единствена предсказала победата на Джордж Буш-младши в президентските избори през 2000 г.

Фотогалерия: Звездите с родителите си

Джаки Сталоун със сина си Силвестър през 1997 г.

Въпреки звездния статут на синовете си Силвестър и Франк, който е по-известен като певец и автор на песни, за нея се знае, че рядко застава под прожекторите.

Едно от изключенията е участието й в британския "ВИП брадър" през 2005 г., когато в Къщата се оказва и бившата й снаха Бриджит Нилсън. 

Скандинавката беше женена за Слай за кратко в средата на 80-те и двете дами не се понасят още оттогава. В крайна сметка Джаки е първата изгонена от зрителите, а Бриджит се класира в челната тройка.

14 януари 2005-а: Джаки Сталоун напуска Къщата на британския "ВИП брадър"