Сайтът Celebuzz надникнал в съблекалнята на Лейди Гага, докато тя обикаля света с турнето си Monster Ball Tour, което е второто й световно турне.

Фотогалерия: Лейди Гага в София 

Гага изисквала черен и сребрист сатен, закачен по стените. 

Чудиш се какви са били мебелите - бели кожени дивани, украсени с вази с рози в различни цветове (да, цветовете също били строго определени). Гага искала само жълти, бели и лавандулови. 

Освен сатен, по стените трябвало да има и картини от фенове, както и стари рок плакати на любимите й музиканти - Дейвид Боуи, "Куин", Елтън Джон и Били Холидей. 

За да е свежа и отпочинала, Лейди Гага разполагала с двоен комплект от кърпи с аромат на лавандула. 

Колкото до менюто на певицата, то включвало пълнозърнест хляб, фъстъчено масло с ленено семе и ниско съдържание на захар, зърнени трици, плодове, хумус и домашно гуакамоле. 

Личният й майстор-готвач изисквал 24-часов достъп до кухнята на хотела, в който е отседнала, а в стаята й трябвало задължително да има кростренажор. Единствените й криввания от здравословния път били бялото вино и бутилките Jamesons.

Това може и да не ти изглежда много странен списък, вероятно защото запазихме най-зловещото за края. 

Щастливецът, който отговарял за цялостния вид на задкулисните й "покои" трябвало да й осигури и манекен с розово интимно окосмяване...

Тук останахме без думи. Край.