Блондинката от корицата на "Спортс илюстрейтид" с банските костюми засне на плажа поредното провокативно видео с Тери Ричардсън

Най-новите кадри с Кейт Ъптън възкресяват спомена за сериала "Спасители на плажа", който беше популярен през 90-те, а от 22 юни върви отново по телевизия "Диема".

Там задължителна част от пейзажа бяха спасителките (като Памела Андерсън), които тичаха по пясъка в червени цели бански - униформени, но все пак достатъчно изрязани, за да подчертаят прелестите им.

Тук, освен да прави същото, но в бански от две части, моделката кара скейтборд, върти обръч, забавлява се на различните атракциони в лунапарка и танцува.

Това са всъщност работни моменти от фотосесията й за американското издание на "Джи Кю", озаглавени "Многото дарби на Кейт Ъптън". Блондинката е на корицата на юлския брой като честитка за националния празник на САЩ 4 юли.

Клипчето обаче беше свалено от YouTube - вероятно заради финала, когато "Мис Мокра фланелка" излиза от басейна...

Фотогалерия: Зърна!

Подобна забрана на нейни кадри беше наложена и в началото на май, когато Кейт беше заснета как танцува - отново по бански - на хип-хоп парчето Cat Daddy.

По-късно този запис беше възстановен във видеоканала на Тери Ричардсън след бурни дебати дали кадрите са скандални или невинни.