Още звезди от риалити предавания на Би Ти Ви стават съквартиранти в ефира на Нова

Бони ("Великолепната шесторка"), Мариана Попова ("Великолепната шесторка", "Гласът на България"), Люси Дяковска и Фънки ("Мюзик айдъл"), Ники Мартинов ("Сървайвър", "Великолепната шесторка")... Оказва се, че не само във "ВИП брадър" е имало герои от предавания на конкурентния канал.

Предстоящият звезден сезон на "Биг брадър" - Big Brother Аll Stars, който започва след края на "ВИП брадър-4", събира под един покрив звезди от различни риалити формати като X Factor, Survivor, Music Idol и, разбира се, предишни издания на Big Brother.

Фотогалерия: Съквартирантите отново заедно

Всички те са повече или по-малко популярни сред тв аудиторията, но все пак ще има и един-единствен непознат участник - фен на предаването, избран чрез кастинг.

Желаещите да станат част от "Биг брадър" и да влязат в Къщата за първи път трябва да започнат да се подготвят отсега, тъй като

кастингът за зрители вече започна

В първия етап претендентите трябва да изпратят до 21 ноември чрез http://play.novatv.bg/ свое любителско видео с оригинален отговор на въпроса "Защо искам да вляза в Къщата на Big Brother?".

Клиповете трябва да са с продължителност до две минути, като могат да бъдат заснети с мобилен телефон, любителска камера, дори лаптоп. За да преминат на следващия етап от кастинга, участниците трябва

да съберат най-много харесвания на видеото си

Петте най-гледани клипчета ще бъдат оценявани от екипа на продуцентите "Олд скул", а на финала най-талантливият ще получи покана за Big Brother All Stars и ще влезе в Къщата до края на ноември.