Само преди два дни си мислехме, че в началото на септември водещата на "На четири очи" се мести от неделя следобед в събота сутрин със "Събуди се"

Този петък обаче от медията разпространиха следното официално съобщение:

"Екипът на Нова телевизия работи в продължение на три месеца по създаването на ново предаване, в което Цветанка Ризова щеше да бъде основен водещ. Ръководството на "Нова броудкастинг груп" научи вчера, че в същия този период тя е водила преговори и с други телевизии.

Бихме искали да й благодарим за нейната работа в Нова телевизия и да й пожелаем успех в бъдещите й начинания."

Ризова бе сред емблематичните лица на медията, а "На четири очи" беше в ефир от 22 март 2000 г., първоначално от осем сутринта в делнични дни, а по-късно - в неделя, от 17,30.

Предаването е печелило награди от фестивалите "Осмата муза" (2003), "Българската Европа". и медийния фестивал в Албена (2003), а водещата му е първата лауреатка на приза "Черноризец Храбър" за тв публицистика (2005) и "Жена на годината" в категорията "тв журналистка" (2007).

В досегашния й времеви пояс предстои да гледаме възродената "Всяка неделя" на Кеворк Кеворкян, продуцирана от "Междинна станция" на Иван и Андрей.

Значи ли отпадането на "На четири очи" от програмната схема на Нова тв, че вече няма да гледаме в "Пълна лудница" Мария Сапунджиева като Сладуранка Ризова от "На четири уши"?