Филип Трейси показа първото си ревю шапки по време на седмицата на модата в Лондон за пролет 2013. Специален гост на събитието бе Лейди Гага. Виж защо е толкова гениален.

Филип Трейси направи впечатляващо завръщане на модния подиум този уикенд. Всичко започна с Лейди Гага, която го представи като "най-великия шапкар в света" и продължи с изключително ревю. 

Съставът на моделите бе изцяло от чернокожи момичета. 

Всичко това се случваше под звуците на Майкъл Джексън и хитове като Will You Be There, Wanna Be Startin' Somethin' и Billie Jean, а за някои от сетовете моделите носеха оригиналните сценични костюми на Краля на попа.

Сред гостите му видяхме Кели Брук, Дита Фон Тийз и звездата на "Сексът и градът" Ким Катрал. 

Ако все пак името му не ти е толкова познато, ще ти кажем, че го наричат лудия шапкар. Той е ирландец по произход и завършва кралския колеж по изкуствата в Лондон. 

Шапките му са украсявали главите на Наоми Кембъл, Сара Джесика Паркър, Иман, Хайди Клум, Лейди Гага и много други. Открива го редакторката на Vogue – Изабела Блоу, която забелязва таланта и на Алекзандър Маккуин. Оттогава модната му кариера е блестяща - а работата му е по-налудничаво гениална и от приказка.