На Острова не наредиха новия Джеймс Бонд сред първите по елегантност

Броени дни след като оглави списъка на американското сп. GQ с най-стилните мъже през 2012 г. Даниел Крейг остана едва 25-и в идентичната класация на британското издание.

На върха в Топ 50 на Острова е актьорът Дан Стивънс, популярен от сериала Downton Abbey. Той изпреварва колегата си Том Хидълстън, когото гледахме като злия Локи в "Тор, богът на гръмотевиците" и кинохита "Отмъстителите".

Дан Стивънс на пресконференция с Джесика Частейн, която му партнира в театрална постановка на Бродуей

Рапърът Тайни Темпа, първи в миналогодишното подреждане, този път е трети. Хидълстън, чиято поява се очаква и в продължението на "Тор" наесен, пък е номер 1 в читателската класация, следван от Робърт Патинсън.

Модната икона Дейвид Бекъм е изпаднал във втората половина на списъка, а Еди Редмейн, който играе Мариус в екранизацията на мюзикъла "Клетниците" (по кината у нас от 1 февруари), се е придвижил в челната десетка.

Еди Редмейн с Аманда Сийфрайд (вляво) и Саманта Баркс на премиерата на "Клетниците" в Ню Йорк

От списанието са определили и най-зле облечения британец - певецът с китара Ед Шийрън, който през изминалата година спечели няколко музикални награди за дебютния си албум, но бе в неизменния си анорак с качулка дори когато пя на прощалния купон в Лондон за закриване на олимпийските игри.

Радвам се, че ме забелязаха, коментира изпълнителят и уточнява, че веднъж е обличал и костюм от "Бърбъри".