Виж кое е най-шокиращото събитие на 2012 до момента и още - най-четената книга, най-сексапилният мъж и най-очакваната сватба...

Внезапната смърт през февруари на музикалната икона Уитни Хюстън е най-шокиращото събитие в света на шоубизнеса през 2012 досега. 

Сп. Parade и сайтът omg! правят проучване след 56 000 участници, от които половината са посочили новината за кончината на Уитни като най-потресаваща, предаде Ройтерс.

Второ с 21 % вот се нарежда признанието на Кристен Стюарт, че е изневерила на партньора си във филмовата поредица "Здрач" и в живота Робърт Патинсън.

Трето място с 14 % от гласовете заема разводът на холивудското семейство Том Круз и Кейти Холмс.

В класацията откриваме и дългоочакваният годеж на Брад Пит и Анджелина Джоли, за сметка на това обаче участниците са определили сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру като най-очакваната звездна сватба на годината. 

Иначе сред шокиращите събития се нареждат и бременността на риалити звездата Никол "Снуки" Полици, разкритието на телевизионния водещ от Си Ен Ен Андерсън Купър за хомосексуалната му ориентация, както и постъпването в клиника за рехабилитация на Деми Мур.

Данните от допитването показват още, че според читателите на Parade и потребителите на сайта omg! най-сексапилният мъж е Райън Гослинг, а предпочитаната книга е еротичният роман "Петдесет нюанса сиво".