И в трите категории ВИП съквартирантът номер 1 е Никол Станкулова, показа допитване в интернет

Тв синоптичката до последно обясняваше, че не може да е първа и по сексапил, защото просто не била такъв типаж. Зрителското гласуване онлайн обаче показа друго.

То се състоя във "Фейсбук" страницата на предаването, където в течение на няколко дни своите предпочитания са посочили 35 608 души. Резултатите не бяха обявени директно, а под формата на

тв викторина, озаглавена "Гласът на феновете",

в което Златка Димитрова и Къци трябваше да отгатнат кой от съквартирантите е получил най-висок процент в анкетата - и плеймейтката даде най-много верни отговори.

Освен Никол Станкулова, най-често бяха споменавани имената на Къци Вапцаров, тризначките и Фънки, който според масовото мнение е

най-забавният в Къщата, но и най-големият грубиян

Къци, който тази седмица е номиниран за изгонване заедно с Орлин и Люси, бе определен за най-голям манипулатор, най-досаден, интригант номер 1 - и съквартирантът, с когото повечето не биха изкарали и минута под един покрив. 

В очите на мнозинството гласували шоуменът иска най-силно от всички да спечели тазгодишния "ВИП брадър" - за когото обаче голям процент от участниците в анкетата смятат, че не била да печели за нищо на света.

Тризначките бяха посочени като най-неталантливи и най-неинтелигентни,

което предизвика гнева на Надежда. В емоционален изблик тя припомни, че във ВИП къщата сестрите са гости и би трябвало да са изключени от участие в подобни състезания.

В друго предаване от седмичната мисия VIP Brother Channel Никол и Орлин Павлов водиха новинарска емисия, но вместо вести се оказа, че четат реплики на виповете по адрес на техните съквартиранти. Така седмица преди финала на ВИП сезона всички в Къщата са наясно какво са говорили зад гърба си.