Разберете с кои представители на зодиака ще изживеете истински любовен романс.

Телец

Въпреки че спада към отбора на земните зодии, телецът е особено уязвим и раним, когато е влюбен. И колкото да се слави като "рогат" знак, гарантираме ви, че техните представители никога не биха "сложили рога" на своя партньор.

Колкото и да се стремят да бъдат властни и да налагат своето мнение в една връзка, те всъщност са нежни и внимателни. Лоялни, предани и привързани, Телците обичат да глезят и да бъдат глезени. Не се учудвайте, ако вашият партньор ви изненада с романтична вечеря на брега на морето по случай годишнина от четвъртото ви ходене на кино, да речем.

Виж още: Мъжки и женски зодии

Лъв

За всеобща изненада, в днешната ни класация второ място се отсъжда на горделивите и самовлюбени Лъвчета. Оказва се, че когато са намерили истинската си любов, те могат да бъдат безкрайно щедри и внимателни, дори това да значи да пренебрегнат своето его на моменти.

Те изживяват връзките си като любовен роман, изпълнен с много романтика и непрекъснато се стремят към постигането на този свой идеал. Все пак, никога не очаквайте от един истински Лъв да ви прави серенада под балкона или пък да посипва спалнята ви с розови листенца. Това е твърде банално за тях, но бъдете сигурни, че постоянно ще търсят нови начини, за да ви "подкосят краката".

Виж още: Диети и зодии

Везни

Ако търсите връзка със "захаросани" прояви на любов, то това несъмнено е вашият знак. Везните могат да ви накарат да се чувствате най-красивата и желана жена на света! Те ще ви държат за ръка, докато се разхождате, ще ви гушкат и целуват във всеки удобен момент, а когато сте разделени – ще ви запълват пощата с любовни съобщения.

Безкрайно мили и деликатни, те могат да чакат цял живот, докато открият своята сродна душа. А когато я открият, не се съмнявайте, че ще останат предани за дълго.

Виж още: Зодии и сънища

Източник: Jenite.bg