Актрисата от "Хари Потър" има имидж на добро момиче, но дизайнерските тоалети по червения килим я излагат на риск

Ема Уотсън си изпати от рокля на Джорджо Армани, която за малко разкри част от лявото й зърно, покрито със силиконова лепенка.

Конфузът я сполетя на премиера в Холивуд, където представяше новия си филм The Perks Of Being A Wallflower в компанията на Нина Добрев и други колеги.

Макар че американските медии определиха инцидента с тоалета й като "незначителен", актрисата признава, че за да предотврати подобни неудобства на червения килим, е била

принудена да си наеме стилист

"Тези рокли са нелепи. Понеже се снима от всеки възможен ъгъл, трябва постоянно да мислиш не само как изглеждаш, но и дали ще можеш да седнеш удобно, така че да не ти надничат под полата", коментира тя пред сп. "Гламър".

Междувременно 22-годишната звезда оглави актуалната класация на антивирусната компания McAffee с

най-опасните знаменитости в Мрежата

Според специалистите търсенето на името й онлайн съдържа 12% риск за зараза на компютъра ви със зловреден софтуер.

Особено опасно било, ако изпишете Emma Watson в комбинация например с "nude pictures" (голи снимки).

Сред останалите "рискови звезди" за англоезичните потребители на интернет са Джесика Бийл, която беше първа през 2009 г., Ева Мендес, Селена Гомес, Хали Бери, Меган Фокс, Шакира, Камерън Диас (номер 1 през 2010-а), Салма Хайек, София Вергара.

Списъкът се съставя от 2006 г. и за първи път мъжете отсъстват от Топ 20, обяснява PC World. Изключение прави само тв водещият на токшоу Джими Кимъл, който не пропусна да се пошегува с присъствието си в такова секси обкръжение.

Киберпрестъпниците привличали жертвите си с обещания за скандални новини и снимки на известни личности, които обикновено препращат към зловредни сайтове.

Затова съветът е да се придържате към известни сайтове от утвърдени доставчици на съдържание. Често обаче и те имали "двойници", които всъщност били част от друг домейн, прикрити с т.нар. "двоен .com адрес".