Те не са нито нови, нито нечувани, а напротив – повечето сме ги чували стотици пъти и за съжаление даже сме повярвали в истинността на част от тях.

Колкото повече повтаряме една лъжа тя става истина, нали така? Но колко от нас са твърдо убедени, че момиче не може да забременее, ако просто поплува в басейн по време на лятната ваканция. 

В действителност повече митове, на които вярваме са са глупави, сексистки, издаващи невежество и безумни, споделят от felisima.com. Образовайте се! 

1. Мит: Мъжете обичат секса повече от жените. Факт: Ако някой мъж ви го каже, вие пък му отговорете, че явно жените не се наслаждават на секса с него в частност. 

2. Мит: Можеш да разбереш какъв е размерът на мъжкото му достойнство по номера на обувките му. Факт: Науката казва, че няма абсолютно никаква връзка между мъжкото стъпало и мъжкия пенис. 

3. Мит: Мастурбирането води до ослепяване. Факт: Ако беше истина, в момента никой на този свят нямаше да има възможност да чете тази статия.  

4. Мит: Можеш да се заразиш със СПИН от целувка. Факт: Това може да се случи, само ако в устата или по устните има кървяща рана, иначе целувката с HIV позитивен или болен от СПИН човек е абсолютно безопасна. 

5. Мит: Можеш да хванеш венерическа болест от тоалетната чиния. Факт: На полово предаваните болести им трябва влажна среда, където да се размножават бактериите. Каква ще е тази вечно мокра седалка? 

6. Мит: Мъжете мислят за секс на всеки седем секунди. Факт: Ако беше истина, никой мъж нямаше да е способен да работи и светът щеше да се управлява изцяло от жените. 

7. Мит: Средния размер на мъжкия пенис е 20 сантиметра. Факт: Средният му размер е около 15 сантиметра и ако вечер се наслаждавате на цели 20, значи сте една щастлива жена. 

8. Мит: Жените не могат да правят секс с непознати, защото са много емоционални. Факт: Не познаваш жените.