Избрахме звездите, които ни занимаваха със себе си най-много през годината, и ги кръстихме шеговито "досадни", без желанието да обидим никого. Напротив, надяваме се и следващата да са все така дейни и интересни - като Кристен Стюарт и Робърт Патинсън

Те са една от любимите двойки на феновете. Кристен и Робърт са млади, очарователни и красиви. Любовта им към киното ги води един към друг в живота. Двамата се влюбват по време на снимките на филма "Здрач". За съжаление 2012 г. донесе голяма доза отрицателни преживявания на симпатичната двойка. 

Кристен Стюарт изневери на Робърт Патинсън - разделени

След като вдигнаха мечтаната вампирска сватба, двамата актьори се разделиха с гръм и трясък. Красивата Кристен Стюарт си призна, че е изневерила на Патинсън с режисьора на филма "Снежанка и ловецът" (2012) - Рупърт Сандърс. Страстта между актрисата и Рупърт се разпали на снимачната площадка. Тази любовна искра доведе до раздялата на Кристен и нейния вампир.

Робърт Патинсън с ново гадже, макар и на кино...

Робърт не чака много дълго и замести своята филмова половинка с друга. Актрисата Кери Мълиган се оказа новата му любима на снимачната площадка. Те се "влюбват" на снимките на новата лента Hold On To Me. 

Едва ли през 2012 г. някой е успя да измести Бела от сърцето на Едуард, но със сигурност знаем, че Робърт е "обвързан" с Dior с рекламен договор за 12 милиона долара.

Освен всичко това през 2012 г., той стана и най-желаният ерген според сп. Glamour.

Кристен Стюарт с нов стил

От известно време най-скъпоплатената актриса за 2011 г според "Форбс" - Кристен, показва своите модни предпочитания. 

През 2012-а тя заложи предимно на късите панталонки и дизайнерските къси рокли, които разкриват голяма част от тялото й.

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън отново заедно

На премиерата на "Здрач: Зазоряване, част 2" Кристен разходи не само своя дързък тоалет, но и своя единствен любим - Робърт.

Независимо че Стюарт изневери на Патинсън, той я допусна обратно до себе си. Любовта им се оказа по-силна от всичко.

Пожелаваме си още динамични любовни истории, които да следим с интерес и през следващата година.