Избрахме звездите, които ни занимаваха със себе си най-много през годината и ги кръстихме шеговито "досадни", без желанието да обидим никого. Напротив, надяваме се и следващата да са все така дейни и интересни.

Риана е първата...

Риана кънтеше по клубовете през цялата 2012 г. Чаровницата изкара яки хитове, по които всички луднахме, но въпреки че кариерата й през тази година достигна до върха, Риана си остана нещастна в любовта.

Риана и Крис Браун

Най-популярният скандал, в който е замесена певицата, е този с Крис Браун. След като той я преби през 2009 г. и получи ограничителна заповед да не я доближава на по-малко от 50 метра, през 2012 те се събираха и разделяха множество пъти.

Риана постоянно публикуваше снимки на спящия Крис в социалните мрежи. Певицата сякаш много бързо е възстанови от нанесените й психически травми и публично обяви, че Крис е любовта на живота й. Те дори се целунаха публично по време на Наградите на MTV за видеоклипове, когато Риана се оправда, че просто го поздравила. От своя страна пък той се раздели с приятелката си - виетнамската моделка Каруеши Тран. 

Крис и Риана явно пазят в "дълбока" тайна връзката си, защото така и не стана ясно в момента дали са гаджета, или не са.

Риана и голите й снимки

Гласовитата арендби изпълнителка доказа на всички, че няма по-очарователно нещо от едно красиво голо женско тяло. Тя се съблече не веднъж пред списания, а я видяхме гола и на обложката на новия й албум. Смело можем да кажем, че голотата не я притеснява. Но за сметка на това, непристойното й поведение й коства договора с Nivea.

Риана не търпи дрехи
Риана съблече Кейт Мос
Риана отново гола

Риана не спря да работи

Последната мащабна изява на Риана за 2012 беше мини-турнето й "777" - 7 дни, 7 града, 7 държави по света. Тя даде начало на купона на борда на своя частен Боинг "777".

През тази година музикалната дива не се спря. Тя изкара много нови парчета, като остана вярна на стила си. За нейна голяма радост песните й станата хитове. Всеки от нас може да запее поне едно нейно парче, което е излязло през 2012. 

Освен, че се развива адски успешно в музикалния бизнес, Риана се е насочила и към филмовата индустрия. Тя се снима във филма "Бойни кораби"(2012).

Любимката на милиони хора по света, подобно на много други звезди, пусна на пазара своя марка парфюм и модна линия. Тя не следва тенденциите, а ги налага. Тя е не просто певица, а идол. 

Младата дама май наистина е родена под щастлива звезда. Макар името й много често да се комбинира с алкохол и стриптийз, Риана не спира да се забавлява, да твори и да е на върха.

Риана и постиженията й през 2012/ й наградите й

Смуглата красавица имаше 11 номинации за Наградите на МТV. Тя спечели приза за "Видео на годината" с клипа към песента We found love. 

Тя е публичната фигура, която има най-много фенове във Фейсбук.

Тя е изпълнителят с най-много продажби през последните 20 години според сп. Billboard.

Тя е една от най-желаните жени.

Тя е на корицата на годишния брой на GQ, посветен на "Мъжа на годината", които я определят като "Манията на годината".

Дори и родните звезди се опитват да й подражават, но едва ли това е възможно!

Пожелаваме на Риана успех и през Новата 2013 година.