Избрахме звездите, които ни занимаваха със себе си най-много през годината, и ги кръстихме шеговито "досадни", без желанието да обидим никого. Напротив, надяваме се и следващата да са все така дейни и интересни - като Лейди Гага

Лейди Гага оглави класацията на Forbes за "Най-печелившите жени в музиката" през 2011 със спечелените си 90 млн.долара. Тя не спря да изнася концерти, да качва снимки в социалните мрежи и да си общува с феновете си. 

Лейди Гага и турнето й Born This Way

За наше огромно щастие европейската обиколка на Гага започна от България. 

Стефани, както е истинското е истинското име на певицата, зарадва своите фенове с уникален замък на сцената на зала "Арена Армеец". Тя се постара всички да останат очаровани от публичната й изява. Характерното за нея - шоу беше налице. Не липсваха и много нестандартни костюми, танци и "fame" емоции.

Турнето на Гага в снимки

Освен това, обяви, че новият й албум ARTPOP ще е излезе в началото на 2013 г

Лейди Гага и Тейлър

Въпреки че ги намират за малко нестандартна двойка, през изминалата година Лейди Гага не е напускала обятията на Тейлър Кини нито за миг. Двамата се радват един на друг във всеки свободен момент. 

Гаджето на Гага я иска нормална

Гага показа й любовта си към феновете. Те вече имат лична социална мрежа, в която могат да намерят и направят всичко за идола си - LittleMonsters.com.

Лейди Гага и Тери 

Приятелството между модния фотограф Тери Ричардсън и Лейди Гага бе сред основните теми в личния му блог тази година. 

Той не само документира турнето й, но певицата обръсна главата си и я татуира в памет на починалата му майка. 

Лейди Гага и промяната в теглото

Певицата призна, че е страдала от булимия като тийнейджър и няма намерение да отслабва под натиска на мениджърите си или медиите. 

Майката на всички чудовища, както сама се нарича тя, стартира в сайта си и секция под името Body Revolution. Там тя призова своите фенове да качват свои снимки и да покажат колко се гордеят с телата си, пренебрегвайки всякаква несигурност.

Гага и модата 

Гага се оказа едно от любимите лица на Донатела Версаче или модната къща - една от любимите на звездата. Не само тя тя носи нонстоп тоалети на италианската марка, но бе поканена на официална вечеря я дома на Джани Версаче.  

За още по-голямо щастие на феновете си, мадам Гага пусна на пазара и свой парфюм. Вдъхновени от новия й аромат, United Nude създадоха обувки с катерещи се по тях голи мъже.

Обувките "Лейди Гага"

Друг аксесор, с който може да се гордее певицата, е септемврийската корица на сп. Vogue, на която Гага остана само по шапка.

 Лейди Гага е:

Звездата под номер 13 в класацията на сп. "Форбс" с най-печелившите музиканти, като за година е изкарала 52 млн. долара.

Звездата с 18 мил. последователи в Twitter.

Звездата от предстоящия филм "Мачете убива" (2013)

Обективът я обича, а тя обожава да е под светлините на прожекторите.

Пожелаваме на Лейди Гага да продължава в същия дъх. Очакваме още много приятни изненади от нея през Новата 2013 година.