Избрахме звездите, които ни занимаваха със себе си най-много през годината, и ги кръстихме шеговито "досадни", без желанието да обидим никого. Напротив, надяваме се и догодина да са все така дейни и интересни - като Ким

Тя е най-търсената личност на 2012-а в Bing.

Тя е сред най-критикуваните и обсъждани личности относно начина, по който изглежда.

Тя е Ким Кардашиян - млада, известна и красива.

Ким Кардашиян и Канйе Уест

След като бракът на Ким и баскетболиста Крис Хъмфрис просъществува дългите 72 дни, сега Кардашиян е с рапъра Канйе Уест. 

Сексапилната Ким се превърна в новото момиче на Уест. През изминалата година двамата бяха неотлъчно заедно.

Момичето на Канйе

Ким + Канйе = Бебе?

Ким подари на Канйе кола

Двамата изглеждат много влюбени и отдадени един на друг. Кардашиян сподели, че в момента е адски щастлива и не иска никой друг, освен него. 

В сърцето на Ким се появи място и за бялото пухкаво котенце Мърси, което стана един от модните аксесоари на звездата през 2012-а и е подарък именно от Канйе. За съжаление тя не му се радва дълго - заради алергия Ким го даде на приятел, но любимецът й умря. 

Ким Кардашиян и медиите

Каквото и да правеше през годината, тя така и не успя да се хареса на медиите. Тя така и не можа да си отговори на въпроса защо я мразят толкова.

През 2012 г. външният вид на красивата Кардашиян беше във фокуса на обективите, но не попадаше в колонките за добър пример, въпреки всички усилия на гаджето й да я вкара в правилния моден път. 

Критиките към звездата не стихнаха през цялата година: не бяха обвинения в направата на пластични операции, не липсваше присмех при спъването на Ким в роклята й на наградите на MTV и всевъзможни други жълтини.

Но каквото и да пишеха за Ким, каквото и да облечеше тя, нейните фенове обръщаха най-голямо внимание на заоблените й форми.

Несъмнено Ким е една от звездите в шоубизнеса, която може да се похвали с пищното си дупе. Още повече, че тя не се срамува да го показва, а напротив - стреми се да го подчертава.

Кардашиян пусна в "Туитър" снимки на задните си части в дънки от собствената си модна линия. 

Ким: Дупето ми е прекалено голямо

Ким Кардашиян - "Въздухът се нуждае от мен!"

"Въздухът се нуждае от мен!" - това гласеше надписът под една от снимките в "Туитър" от подводната фотосесия, която Ким публикува.

Звучи нескромно, но е истина.

Ким Кардашиян в басейна

За да почувстваме уханието на очарователната Ким във въздуха около нас, тя пусна на пазара своя парфюм True Reflection. 

Пожелаваме на Ким през 2013 година да е все така секси, дръзка и предизвикателна риалити звезда. Със сигурност ще продължим да чуваме за нея, защото тя и Канйе изпратиха 2012-а с новината, че ще стават родители. Предстои ни да я срещаме редовно в рубриките "Мода за бременни".

Виж още:

Най-досадните звезди на 2012: Николета Лозанова

Най-досадните звезди на 2012: Азис

Най-досадните звезди на 2012: Риана

Най-досадните звезди на 2012: Робстен

Най-досадните звезди на 2012: Лейди Гага