... е масажът, а препоръката идва от Дейвид Бекъм

Ние пък я получаваме via Ръсел Бранд, който се засякъл с футболиста на репетициите преди закриването на олимпийските игри в Лондон.

Комикът се оплакал от болки в гърба и попитал Бекъм дали му се намира някакво ефикасно болкоуспокояващо - като инжекциите, които им слагат, когато се контузят на терена.

Дейвид, който придружавал съпругата си Виктория за изявата й със "Спайс гърлс", обаче му отговорил, че в такива случаи човек се нуждае само от масаж.

Случката се разиграла в Източен Лондон и британските медии не пропускат да припомнят по този случай, че бившият съпруг на Кейти Пери е и бивш наркоман, а преди десетина години кръстосвал района, търсейки дилъри на дрога.

В неделя комикът влезе в ролята на певец, като се появи на Олимпийския стадион в психеделична сцена от заключителното шоу, посветено на британската музика, и освен Pure Imagination от мюзикъла "Уили Уонка и шоколадовата фабрика" (1971), изпя I am the Walrus на "Бийтълс" върху покрива на автобус, който след това се трансформира в гигантски надуваем октопод за диджейския сет на Фатбой Слим (видео)...

Междувременно Би Би Си 3 излъчва довечера неговия документален филм за битката му с дрогата Russell Brand: From Addiction to Recovery.

Бранд, който е бил арестуван 12 пъти по време на собствената си пристрастеност, вкл. към хероина, неотдавна беше на изслушване в британския парламент, за да обясни на депутатите, че наркоманите не трябва да се третират като престъпници, а като болни, нуждаещи се от помощ.