Милица Гладнишка спечели седмичния епизод на "Като две капки вода" с изпълнението на "Камино"

С ролята на естрадната прима актрисата от "Етажна собственост" засенчи предишното си отлично превъплъщение - Адел, и постигна трета победа в шоуто по Нова телевизия.

Милица дотолкова не очакваше този успех, че дори не беше подготвена да отговори за какво ще дари своите 1000 лв. и ще обяви това в следващия епизод, на 15 май.

Другата седмица също ще гледаме "Лили Иванова", но в изпълнението на Мария Игнатова, която този път изпя Heal The World на Майкъл Джаксън.

В Лили Иванова се е преобразявал и Стефан Рядков, още преди началото на "Като две капки вода", който сега възкреси Георги Минчев и песента му "Когато рокендролът беше млад".

Фотогалерия: БГ звездите в "Като две капки вода"

Стефан Рядков като Лили Иванова при представянето на шоуто преди старта

В български изпълнител, едновременно попзвезда и оперен тенор - Орлин Горанов, предстои да се дегизира Алексей Кожухаров, който този път излезе с китара като фронтмен на "Джипси кингс".

Макар с контузия от репетициите Станимир Гъмов изпя Give It Away” на "Ред хот чили пепърс" като фронтмена Антъни Кийдис, а другата седмица го очаква ролята на Антонио Бандерас.

Фотогалерия: Още световни звезди в "Като две капки вода"

В дискоерата на 70-те ни пренесоха Рафи и водещите Зуека и Димитър Рачков, които изиграха братя Гиб от "Би Джийс" с хита им от филма "Треска в събота вечер" Stayin' Alive - като докараха както ретро имиджа, така и фалцета (видео).

Другата седмица ще видим Рафи като Роби Уилямс, а лидерките в класирането Албена Михова и Милица Гладнишка ще се конкурират в ролята на Анастейша.

С интерес очакваме и превъплъщението на Стефан Рядков в руската звезда от български произход - Филип Киркоров, или както той се изрази: "по-добрата половина от двойката Киркоров-Пугачова".

Именно гранддамата на руската попмузика донесе първите 10 точки на Диана Любенова. След Алла Пугачова нейната следваща задача е хем мъжка, хем българска - рапъра Ицо Хазарта.

Диана Любенова като Алла Пугачова от по-младите й години