Рапърът домакинства на Тодор Славков, Ирина, Йоана и Митко Кърнев в "Черешката на тортата" другия петък

Следващата седмица в "Черешката на тортата" на масата за петима сядат певицата Йоана Захариева, водещата на "Най-добрата майка" Ирина, внукът на Тодор Живков - Тодор Славков, Ицо Хазарта от "Ъпсурт" и китаристът на "Д-2" Митко Кърнев.

Макар че сме в пости, понеделникът започва с тежка маса: мезета, пържоли, туршийка, домашно винце и ракийка... и леко скарване. Остри реплики се разменят още в първата вечер, а главни действащи лица са домакинята Йоана и Тодор Славков.

Дори красивите манекенки, които ще се грижат за комфорта на гостите, няма да предотвратят конфликта между двамата...

Във вторник готви другата дама от петорката - тв водещата Ирина. Очевидците определят кухнята й като изискана, а нея самата - като кулинарен майстор.

За сьомгата и фондюто със сирена в кухнята й помага Иван, но двамата влюбени доказват, че комбинацията мъж и жена в кухнята може да бъде взривоопасна... Зрителите ще видят още как Ицо Хазарта ще изхвърли алкохола и ще разберат какво представлява нетрадиционният десерт "булка и младоженец".

В сряда Тодор Славков преизпълнява само за ден петилетката откъм готвене. Напълно в свой стил той поема отговорността за пиенето, а негов приятел - за яденето. За десерт една стара мечта на домакина се осъществява благодарение на Митко Кърнев.

В четвъртък вечерта китаристът на "Д-2" ще заведе гостите си не къде да е, а в истинската резиденция на Тодор Живков - точно където внукът му никога не е стъпвал. А вечерята Кърнев приготвя не само с най-добрия си приятел, но и с помощта на жителите на село Богослов.

Последният мартенски домакин следващия петък е Ицо Хазарта, който се оказва неподозиран талант в кухнята, а накрая, за най-голяма негова изненада, гостите му ще си поплачат.