В нова кампания на Hugo Boss актрисата Гуинет Полтроу разкрива тайните на гардероба си, дава стайлинг съвети, разказва за музиката в плейъра си и любимите си градове през нощта.

Според Гуинет всяка жена в гардероба си трябва да има три неща - перфектно пасващи дънки, класическо сако с добра кройка и малка черна рокля, която придава класа и е подходяща дори за случаите, за които не си подготвена. 

Колкото до аксесоарите, тя признава, че най-добрият са убийствени обувки - на висок ток за повече увереност и колкото по-смели, толкова по-добре. Иначе актрисата се придържа към класиката диаманти върху семпли бижута. 

Всичко това всъщност е реклама на новия аромат на BOSS Nuit Pour Femmе, като Гуинет добавя, че за нея парфюмът е финалният щрих към перфектната визия. 

В кампанията откриваме още и видео с музикалните предпочитания на актрисата, както и с любимите й градове за нощни забавления. Гуинет (а и ние) ти препоръчва нощния живот в Лондон през лятото, който те кара да се чувстваш като тийнейджър. Най-доброто място за нощни приключения обаче си остава Ню Йорк.