Жените много често стоят пред гардероба си и се чудят какво да облекат. В стремежа си да изглеждат различно и да направят впечатление понякога стават за смях. Предлагаме ти няколко идеи за секси облекло:

Поли с висока талия

Полите тип "балерина"не са излизали никога от мода. Те наистина излъчват изискан сексапил, който кара в мъжкото съзнание да се разхождат палави мисли. Полите с висока талия карат жените да се чувстват по-женствени и уверени в себе си. Кройката на тези поли подчертава красотата на женската фигура, по-специално линията на краката, която с усмивка шепне: "Обади ми се, ако ти стиска!".  Каквото и да си говорим, полата с висока талия привнася в стила на дамите определена класа. 

Прозрачни блузи в съчетание с цветен сутиен

Гореща комбинация! Не е важно, какъв размер са гърдите, нито каква форма има тялото ти, ако имаш яко деколте. За да го постигнеш, наистина ти е нужна секси прозрачна блузка, чиито три-четири горни копчета са разкопчaни. Докато се движиш, съвсем леко се вижда с какъв сутиен си. Тогава чуваш един несигурен глас: "Може ли номера ти? Може ли да бъдем приятели?". В този момент разбираш, че си избрала точната дреха.

Шарени чорапогащници, които не са с леопардови щампи

Шарените чорапогащници могат да изглеждат доста секси, стига да не са покрити с леопардов принт. Има нещо нередно в това на краката ти да е залепена кожа на леопард. Можем да се съгласим, макар и много рядко, дамите да носят леопардов чорапогащник, но когато около нас се разхождат мъже в панталони стил "котараче"... Каквото и да си говорим, мацките в чорапогащници с щампи са си яка гледка. Погледът на мъжете веднага пада върху шарката - и респективно върху красивите женски форми. Давайте, момичета - носете чорапогащници с картинки. 

Облекло, традиционно схващано като мъжко

Боти, тънки врътовръзки, ризи - все неща от мъжкия гардероб. Но в това има нещо много перверзно. Сякаш мъжете виждат себе си в огледалото, само че образът е по-красив и по-привлекателен. Мъжете полудяват от това, хормоните им започват да бушуват. Тогава разбираме, че не само слънцето има способност да се издига високо над хоризонта.

Тениска с щампа на "Металика"

Не само с "Металика" - каквато и да е фланелка на рокгрупи и музиканти събужда мъжките фантазии. Тези тениски са черни и само щампата им е цветна. Идеята е да изглеждат колкото се може по-стари, раздърпани и неглиже. А става още по-непринудено, когато мацката, облечена в подобна дрешка, е с леко рошава коса, малко черен молив на очите и червено червило. Комбинацията между двете носи духа на една отминала епоха. Аплодисменти за момичетата, които се осмеляват да се обличат така. Секси е!