Още едно момиченце порасна пред очите на кино феновете. Малката Хърмаяни Грейнджър вече е жена, и то доста сексапилна, както ни показват от британското издание на GQ

В наши дни, след като всяка млада актриса приключи със суперуспешна тийн продукция, се насочва към провокативна инди роля, където сваля всякакви задръжки. 

Такъв беше случаят със звездата от "Здрач" Кристен Стюарт, която гледахме в "По пътя" на Валтер Салес, същото направиха и принцесите на "Дисни" Селена Гомес и Ванеса Хъджинс с филма "Купонджийки".

Сега е ред на Ема Уотсън, която помним като малкото рошаво момиченце от филмите за Хари Потър, да се превърне в щура девойка на големия екран. Шанс й дава София Копола с новия си филм The Bling Ring, който очакваме от 12 юли по кината.  

Фотогалерия: Ема Уотсън след "Хари Потър"

Ема е в ролята на Ники - част от банда тийнейджъри от Лос Анджелис, които използват социалните мрежи, за да следят кога известните личности не са си вкъщи, след което влизат с взлом в домовете им, претършуват гардеробите и просто всяват хаос.

Филмът се оказва чудесен повод за британското GQ да я поразсъблекат и сложат на корицата си. 

Актрисата краси списанието в рокля, с която напомня на Джулия Робъртс в "Хубава жена" (1990), където втората играеше проститутка. 

The Bling Ring излиза по едно и също време с режисьорския дебют на Сет Роугън и Евън Голдбърг "Краят на света", където отново участва Ема Уотсън.