Двете са начело в актуалните класации на две от най-популярните мъжки списания

Малко преди да навърши 30, Мила Кунис оглави тазгодишния Топ 100 с най-сексапилните жени в света, съставен от британското "Еф Ейч Ем" (FHM), като изпреварва певицата Риана.

Изданието аргументира избора си в 15 точки, илюстрирани с GIF изображения на звездата от "Оз: Великият и могъщият" (макар че GIF причините всички да сме влюбени в Риана са още повече).

Междувременно тази седмица стават известни и 100-те най-сексапилни жени според американското сп. "Максим".

Майли Сайръс развали изненадата, като сподели в "Туитър" своя снимка от фотосесията в списанието и се похвали, че е номер 1 в тяхната класация. Миналата година тя беше на 68-о място, а на върха беше израелският супермодел Бар Рефаели.

Всъщност настоящият имидж на 20-годишната Майли я отличава доста от Мила: блондинка, с къса коса и паралелна кариера в киното и музиката, включваща дуета със Снуп Лайън Ashtrays & Heartbreaks и главна роля в комедията So Undercover.

Освен това е американка до мозъка на костите: родена в кънтри столицата Нашвил, дъщеря на известен певец - Били Рей Сайръс, истинското й име е Дестини Хоуп (Съдба Надежда), а нейна кръстница е звездата Доли Партън... Докато родителите на Кунис емигрират от Украйна, когато тя е едва 7-годишна, не знае бъкел английски и носи името Милена Марковна.

Въпреки това обаче и двете красавици си приличат - започнали са рано екранната си кариера, като тийнейджърки се снимат в популярни сериали (Мила в "Шеметни години"/That 70s Show, Майли в "Хана Монтана"), а сега ходят с колеги - съответно Аштън Къчър и Лиъм Хемсуърт.

Фотогалерия: Млади, влюбени, сгодени

Аштън е другото общо помежду им - Майли си партнира с гаджето на Мила в сериала "Двама мъже и половина", където влезе в настоящия 10-и сезон като бъбривата Миси, непостояно гадже на младия Джейк.

В един от епизодите героинята й дори се вмъква в леглото на Уолдън Шмит (Къчър), но не за да го прелъсти, а да го уреди с майка си, негова стара семейна приятелка.