Звездата иска да се увери лично във възможностите на зала 1 на НДК

Един от най-чаканите концерти тази година се оказва гастролът на кипърската звезда от гръцки произход Михалис Хаджиянис. Остават едва 800 билета за изявата му у нас, като се очаква организаторите да пуснат в продажба съвсем скоро и втори балкон на зала 1.

Засега Михалис отказва втора дата и е заявил, че за него е по-важно да бъде с най-големите си фенове, които да помнят дълго този концерт. За целта 4-членен екип, както и самият Михалис са планирали тридневна визита в София в края на юли, по време на която ще огледат всички възможности, предлагани от зала 1 на НДК, за да решат заедно с тукашния организатор колко грандиозно да бъде шоуто.

Кипърският плейбой и автор на една от най-слушаните балади у нас Den Fevgo вероятно ще се появи по родните улици с червеното си ферари, което миналата година стана причина за проблеми с гръцките данъчни власти. След края на сагата Михалис е решил да задържи возилото за спомен.

Билетите за концерта на Михалис Хаджиянис са в продажба на цени от 30 до 60 лв. в мрежата на Eventim.bg, вкл. билетния център на НДК и всички бензиностанции на OMV в цялата страна.