Сексапилната брюнетка ще работи отново с режисьора на "Трансформърс"

Новината бе оповестена лично от Майкъл Бей, който подготвя нова версия на Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT), популярни у нас най-вече от анимационния сериал.

Режисьор този път е Джонатан Лийбсман ("Гневът на титаните"), а за Меган е отредена ролята на репортерката Април О'Нийл. Самите костенурки нинджа пък се очаква да бъдат компютърно генерирани по технологията motion capture.

Планираната премиерна дата е 16 май 2014. Предишната пълнометражна версия бе анимационна и излезе през 2007 г.

Дали обаче Меган Фокс ще се завърне и в подготвяния "Трансформърс-4"? Актрисата, която отскоро е и майка, бе уволнена след втория филм, защото сравнила режисьора Майкъл Бей с Хитлер. За отстраняването й от поредицата настоял продуцентът Стивън Спилбърг.

Фотогалерия: Меган Фокс три месеца след раждането

"Майкъл е един съвременен Наполеон. С него се работи кошмарно. На снимачната площадка му се иска да е като Хитлер. Когато обаче не е в ролята на режисьор, е удоволствие да си край него - неумението му да общува с хората е толкова трогателно. В действителност е чувствителен и раним, но докато работим, е същински тиранин. Шая и аз сме на косъм от смъртта всеки път, когато снимаме филм от поредицата", коментира навремето тя пред британското сп. "Уондърленд" по адрес на Бей.

Феновете обаче не бяха доволни от замяната й с топмодела Роузи Хънтингтън-Уайтли, приятелка на екшън звездата Джейсън Стейтъм. След третия филм от поредицата си тръгна и изпълнителят на главната роля - Шая Лебьоф.

Виж още: Майкъл Бей избра неизвестен за "Трансформърс 4"

Можеш да си го припомниш (заедно с Меган Фокс) в "Трансформърс-2: Отмъщението" по Нова телевизия тази неделя, 24 февруари, от 20 ч.