Жените стават по-секси с годините, категоричен е Франк Кайзер, който изброява и други предимства на нежния пол в зряла възраст

На прага на 50-те много мъже изпадат в криза на средната възраст и се хващат с доста по-млади жени - направо момичета. На стари години обаче осъзнават какви предимства носи връзката с по-зряла жена. От години в Мрежата циркулира статия, чието авторство се приписва на различни мъже, вкл. руската тв звезда Димитрий Нагиев и тв журналиста от САЩ Анди Руни.

"Когато бях на 20, забелязвах само връстничките си. Жените над 30 за мен бяха направо древни, а които бяха прехвърлили 40 - невидими. Аз самият вече съм надминал 70-те, но все още ценя 20-годишните момичета заради младежкия им вид, енергичността и проявяваната (от време на време) невинност. С възрастта обаче все повече и повече оценявам по-зрелите жени", разсъждава в оригиналната версия американският колумнист Франк Кайзер от блога SuddenlySenior.com.

Той изрежда достатъчно много причини за това - поукрасени и допълнени при множеството препечатки на различни езици:

- Една зряла жена никога няма да те събуди през нощта, за да попита: "Какво мислиш?". На нея не й пука какво мислите!

- 40-годишната жена няма да седне да хленчи, че гледате спорт по телевизията, а ще отиде да прави каквото си иска - обикновено нещо много по-интересно!

- Рядко ще срещнете жена на тази възраст, която се интересува от мнението ви за нея или за онова, което върши. Тя познава достатъчно добре себе си, за да знае какво иска и от кого.

Виж още: Режисьорката на "Петдесет нюанса сиво" има двойно по-млад съпруг

- Над 40 години жените вече имат чувство за собствено достойнство и абсолютна увереност в себе си.

- Малко вероятно е да станеш жертва на нейно гневно избухване на публично място - тя ще запази приличие, но ако си го заслужаваш, ще те застреля с каквото й попадне под ръка, стига да знае, че няма да бъде подведена под отговорност!

- По-възрастните жени са щедри на похвали, често незаслужени, защото знаят какво е да си недооценен.

- Имат достатъчно самочувствие да те запознаят с приятелките си. По-младата жена може да избягва да ви среща дори с най-добрите си приятелки, защото не вярва на партньора си. На по-възрастната обаче й е безразлично дали намираш нейните дружки за привлекателни - тя знае, че приятелките й няма да я предадат, никога!

Видео: Как е на 40

- Жените, прехвърлили 40-те, имат пророческа интуиция - не е нужно да им признаваш каквито и да било грехове, защото вече знаят всичко за теб. Също като мама!

- Ако се научите да игнорирате някои бръчици тук и там, ще установите, че жените над 40 са много по-секси, отколкото по-младите!  Либидото им е по-силно, а и от един период нататък вече не се опасяват, че ще забременеят. Освен това са живели достатъчно, за да знаят много по-добре от дъщерите си как да задоволят мъжа.

- Жените над 40 са откровени и честни. Те ще ви кажат в лицето, ако сте животно или се държите като такова. Така няма да се налага да гадаете какво е отношението й към вас. На младата може да не й достигне смелост да бъде така пряма, за да не развали мнението ви за нея.

- Всички мъже, които обичат да казват: "Защо да купувам цяла крава, когато мога да пия безплатно мляко", трябва да имат едно наум - днес 80% от жените не се интересуват от брак...Защо?! Защото си дават сметка, че няма смисъл да се купуват цяло прасе заради единия салам!

Не изоставайте в информацията - следете Bulevard.bg и в публичния чат във Viber

Източник: Golbis; Suddenly Senior