Френските учени отново влязоха в действие и разкриха как всъщност изглежда идеалната жена в мъжките очи.

В продължение на 2 месеца учените се заловиха за усилена работа и се допитаха до над 10 000 мъже из цялата страна, които описаха как би изглеждала според техните виждания и желания, идеалната жена за тях.

Какво сe оказа? Славата на блондинките в това проучване остана доста назад, тъй като само около 3000 от анкетираните мъже описаха идеалната жена като руса и синеока.

Вечният спор между блондинки и брюнетки видимо пое различен път.

Идеалната жена, според изследването се оказа брюнетка с "очи тъмни като нощта и топли като кръвта", както се цитира в някои от отговорите на мъжете.

Оказва се, че мъжете насочват вниманието и усилията си към жени, които излъчват загадъчност, топлина и страст, които неизменно притежава една огнена брюнетка.

"Жената на моите мечти е с тъмна коса като кадифе, мека и нежна, която само с едно докосване ще ме отведе в приказките. С кожа нежна, с лек загар, мека и гореща, за да ме кара да изпадам в пълен екстаз. Очите - те да са силни, но невинни, отворени за живота, смели и усмихнати, но винаги тайнствени и загадъчни, сякаш имат съкровена тайна, която е в състояние да погуби онзи, който се осмели да навлезе в бездната на тези очи, очи напомнящи нощта и красотата на настъпващата нощ. Ето такава жена искам да бъде с мен и до мен цял живот", са сред най-силните и пламенни описания на французите за жената на техните мечти.

Източник: news359