Нели Кючукова прекрачва прага на "Биг брадър All Stars" с тайна мисия, за да помогне на сина си да остане

Зрителите може да са се надявали, че с негативния си вот ще изгонят Панайот от Къщата, но футболистът прие офертата да остане в тайната стая - а сега майка му също ще се появи на екран, и то не само в коментарното студио.

Двамата са смятани за прототипи на героите от "Пълна лудница" и пародийната рубрика "Футболни свекърви" Жоро Бекъма (Димитър Рачков) и мама Божка (Мария Сапунджиева).

Седмица след влизането на Пацата съдбата му в шоуто се решава на живо довечера. За да му помогне да продължи участието си, в Къщата под прикритие влиза майка му Нели Кючукова.

Нейната тайна мисия е да се представи за новия съквартирант, избран в кастинга за зрители с любителски клипчета на сайта Nova Play. (Същинския победител ще влезе тази сряда, 28 ноември). 

Панайот и майка му след първото му участие в "Биг брадър", 2006 г.

През този сезон се възобновява и още една традиция - ВИП партитата за всички изгонени съквартиранти. Всеки четвъртък двамата участници, напуснали Къщата през седмицата, ще посрещат приятели и гости на специален купон, a петима от феновете на шоуто във "Фейсбук" ще получават шанса да се забавляват заедно с тях.

За целта на "Фейсбук" страницата на предаването те ще трябва да разкажат или покажат защо трябва да са част от ВИП партито на "Биг брадър All Stars", а победителите ще бъдат избирани от самите изгонени съквартиранти.