След като нейният любим Ханес влезе в Къщата, за да й предложи брак, певицата се конкурира за зрителския вот с Къци и Златка

След като още в първите дни от престоя си във "ВИП брадър-4" певицата сподели пред съквартирантите си, че мечтае за пръстен. 

По ирония на съдбата пръстенът, макар и засега само годежен, й бе даден точно когато тя попадна сред кандидатите за изгонване.

Мариана Попова бе номинирана еднолично от главата на Къщата тази седмица - Орлин Павлов, чийто отбор спечели специалното издание на "Стани богат", водено от Ники Кънчев.

Капитан на победения тим бе Къци Вапцаров, а най-много гласове от съквартирантите си получи Златка Димитрова.

Кулминацията на снощното предаване обаче бе предложението за брак, отправено към Мариана. След почти петгодишна връзка с нея - и едно дете - Ханес Перфлер се обърнал към продуцентите на шоуто, за да му съдействат да поиска ръката на своята любима.

Ханес и Мариана в края на 2011 г., сред публиката на юбилейния концерт на Мария Илиева

Неподготвена за изненадата, половинката му излезе в двора на Къщата по пантофи и домашни дрехи, а той я очакваше с вечеря на свещи и пръстен от бяло злато с три брилянта. 

От носталгия по най-близките си хора певицата напоследък проля доста сълзи пред камерите. Тя не спря да плаче и в прегръдките на любимия си, докато той й правеше официално предложение за брак.

Изгоненият в началото на седмицата Юлиан Константинов определи това като "най-истинския момент" в настоящия сезон на "ВИП брадър".

Друг от гостите в студиото - Тити Папазов, с когото Мариана спечели първия сезон на благотворителното музикално шоу "Великолепната шесторка", - не успя да сдържи сълзите си.