Хотелът "Бел Еър" в Калифорния е предпочитана дестинация за почивка на звездите.

Хотелът "Бел Еър" е открит през 1946 г. в западната част на Лос Анджелис, в квартала Бел Еър. Оттам идва и името на това красиво място, което в момента е собственост на султана на Бруней - Хасанал Болкия.

Световноизвестните личности обожават да посещават това кътче на спокойствието, разкоша, коктейлите и вкусотийките. 

Хотелът разполага със седем вида апартаменти. Един от тях е кръстен на носителката на "Оскар" за ролята си във филма "Провинциалистката" (1954) Грейс Кели.

45 апартамента имат допълнителни стаи за гости и вътрешен двор с изглед. Ако резервираш апартамента Premier Suite, изгледът е към Стоун Кениън.

Ако не ти се стои във вътрешния двор на апартамента, имаш перфектната възможност да се разходиш сред природата, независимо че си на хотел.

За любителите на разтоварващите дейности "Бел Еър" предлага разнообразни СПА процедури.

Освен приятните места за разходка и релакс, хотелът е помислил и за местата за хранене. Все пак храната е важна част от пълноценната почивка.  

За по-специални случаи "Бел Еър" предлага и това:

В хотела са отсядали известни личности като: Елизабет Тейлър и първият й съпруг Ники Хилтън, петролният магнат Джон Д. Рокфелер и съпругата му Шарън, президентът на САЩ (1969-74 г.) Ричард Никсън, Мерилин Монро и много други.

Твой ред е да посетиш това вълшебно местенце!

Източник: Bulevard.bg