Чудите се дали той е груб или нежен? Погледнете колекцията му от дискове и ще разберете!

Любимата му музика разкрива не само какво харесва, но също и как го харесва в спалнята, пише Bild.de.

Всеки, който през детството си си е боядисвал косата в шарени цветове и е слушал Sex Pistols, може да потвърди едно, и то е, че музиката е индентичност.

Различните жанрове имат своите специални фенове. Психологът Сам Гослинг вече е доказал това дори научно. Той интервюира хора за музикалните им предпочитания, след което ги кара да попълнят тест за тяхната личност.

Ето и какви са резултатите:

Рок

Кожени дрехи и диви прически – да, рокерите са истински мъже, точно както и техните фенове. Те са упорити любовници, които обичат да стигат дори до втори и трети рунд.

Инди

Меланхолията е чудесна. С този мъж можете да лежите в леглото безкрайно, да говорите за Господ и за света и да правите любов. И това е всичко. Бърз секс в тоалетната на някое заведение? Секс за една нощ? Секс на публично място? Това е твърде неромантично за този мечтател.

Поп

Доброто на феновете на поп музиката е, че са уверени. Не се срамуват от тялото си и знаят как да го използват. Недостатъкът обаче е, че рядко са готови да експериментират. Те винаги изпълняват "една и съща песен" по време на секс.

Джаз

Беден, но секси. Джаз феновете рядко са заможни, но са творчески типове. С техния благ език и точните думи, те могат да накарат всяка жена да се чувства като богиня.

Ретро

Солиден мъж. Той прави секс в любимата си поза и след това евентуално се гушка за известно време. И по-зле може да бъде.

Хип-хоп

Рап феновете не просто са в много добра форма и много издръжливи, те освен това имат и интересни идеи в спалнята. Мачо позьорството е просто показност, с която се опитват да впечатлят жените.

Соул/R&B

Типичен семеен тип – важни са му любовта и интимността. Суинг сексът и садо-мазо игрите обаче не са му непознати.

Източник: profit.bg