Коя според теб ще се справи по-добре с ролята на Елизабет Тейлър?

Животът на Линдзи Лоън изглежда започва да се подрежда.

Актрисата, която в последно време виждаме по-често в образа на Мерилин Монро, ще изиграе Елизабет Тейлър в биографичния филм за живота й "Лиз и Дик".

Лоън все още изтърпява пробацията си заради серия от кражби и шофиране в нетрезво състояние.

Първоначално тя трябваше да полага общественополезен труд в Център за оказване на помощ на жени, но по-късно си намери нова работа в общинската морга в Лос Анджелис.

Актрисата беше осъдена на 30 дни затвор, но излежа само четири часа от присъдата си, след което беше освободена заради препълнен затвор.

Следващата роля на Линдзи обаче ще бъде от правилната страна на закона, пише hotnews.bg

В същото време феновете на българското момиче, Нина Добрев, надигнаха глас. Преди време разбрахме, че Нина е истинска любимка на публиката, след като си тръгна със статуетка от наградите People's Choice в Щатите. 

Сега феновете й се надигат срещу Линдзи Лоън. Според тях Нина може да се справи по-добре с ролята на Елизабет Тейлър в биографичния "Liz and Dick". Той ще е в тв формат и ще проследи романса на Тейлър и Ричард Бъртън, който преминава през различни етапи.

Фенове на Елизабет Тейлър, както и медии, са потресени от избора на Линдзи, която непрекъснато има проблеми с наркотици, алкохол и агресивно поведение.

"Елизабет Тейлър е икона и трябва да бъде изиграна от по-достойна актриса. Защо това да не бъде Скарлет Йохансон, Ашли Грийн или Кейти Холмс. Подгодяща за ролята дори е и Нина Добрев, която е бивш модел и играе в "Дневниците на вампира". Тя комбинира красота и актьорски умения. Още повече, че феновете й са толкова много и толкова я обичат, че със сигурност ще гледат филма за Елизабет Тейлър," пише американски сайт. 

За жалост обаче решението вече е взето и Лоън чака с нетърпение старта на снимките, които ще я върнат обратно в бизнеса след съдебното решение за пробация.