Преди седмица Лейди Гага пусна тийзър към видеото на най-новия си сингъл Marry The Night...

Преди седмица Лейди Гага пусна тийзър към видеото на най-новия си сингъл Marry The Night. Краткият клип е част от 8-минутно въведение наречено The Prelude Pathétique и е вдъхновено от сонатата на Бетовен Sonata Pathétique.  

"Когато погледна назад към живота си, не че не искам да виждам неща, точно както са се случили, просто предпочитам да ги запомня по артистичен начин," казва Гага в клипа. "И в интерес на истината, тази лъжа е много по искрена, защото аз съм я сътворила."

Lady Gaga - Marry The Night 

Певицата обяви пускането на цялостната визуализация по-късно този месец. Това се очаква да бъде най-дългото видео на Гага до сега, както и първото, което е изцяло режисирано от нея. Marry The Night е петият сингъл от албума на Лейди Гага Born This Way, който до момента е продал впечатляващите 8 милиона копия от излизането си през май. 

В очакване на предстоящия видео клип феновете на певицата получиха още един бонус за своята отдаденост и търпение. На 24 ноември телевизията ABC предложи специална празнична програма с участието на Лейди Гага. Целта на A Very Gaga Thanksgiving е да покаже каква е дъщерята, сестрата и най-вече жената скрита под образа на "Mother Monster".

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Пред журналист на ABC Гага през сълзи разказа за благотворителната фондация, която е основала с майка си и за италианския ресторант, който е подарила на баща си - все неща, които е нямало да постигне, ако не е била славата. Гага признава, че се е омъжила за работата си и музиката ще бъде нейн съпруг до край. Певицата споделя още за любовта си към класическата музика и как вероятно тя е причината за силното й влечение към поп-а сега.

В предаването Лейди Гага изпя пред семейство и приятели най-големите си хитове, сред които са Bad RomanceThe Edge Of Glory, White Christmas, дуета си с Тони Бенет The Lady Is A Tramp, както и Marry The Night.

Lady Gaga - Marry The Night (A Very Gaga Thanksgiving)

Малко известен факт е, че песента й The Edge Of Glory е посветена на бабата и дядото на Гага и на голямата любов, която те са споделяли помежду си.