На 20 април, Mo’ Horizons Soundsystem идват в троен състав със свеж латино ритъм, зад перкусиите застава българинът Стоян Роянов Я – Я, а подгряващите сетове ще бъдат поверени на Иво Минчев – Funktool.

В петъчната вечер, популярната латино джаз банда се качва на сцената на SOFIA LIVE CLUB, за да даде старт на едно незабравимо лято, обсипано с шеметни ритми, комбинации от латино, фънки, соул звучене и незабравим вокал в лицето на екзотичната Denis M'Baye. На диджейския пулт ще посрещнем единия от създателите на немския проект - Ralf Droesemeyer, а перкусиите ще са в ръцете на неповторимия българин Стоян Роянов – Я-Я. Незабравим микс от джаз, бразилски ритми, фънк и афро ще ни отведат в един на пръв поглед имагинерен свят, но определено със запомнящо се пътуване. 

На сцената в SOFIA LIVE CLUB, германецът ще излезе в компанията на немската актриса и певица Denis M'Baye. Заедно с актьорските изяви, Denis набляга на пеенето и писането на текстове за песни на английски, немски и френски език. Позната от съвместните си участия с D-Phunk, PeeWee Ellis, Jazzkantine и Deutschland-Phunk, тя постига още повече с парчето „In Love With An Old Man”, разкривайки женствения си и непокорен глас. Песента се появява на бял свят по време на изпълнение в бар на плажа в Андалусия: „Денис беше вдъхновена от един човек с кафява шапка”, спомня си Ralf Droesemeyer. А ако сте се чудели как глобалност може да бъде пренесена в музика – това е отговорът.

Стоян Роянов – Я-Я е млад музикант, познат в различни амплоа, от участието си на „Евровизия“, работата си с Ъпсурт и други български изпълнители. Често сравнява музиката с телепортиране и разкрива удоволствието от това да правиш нещо ново, различно и нетипично.

Funktool - основното лице, зад идеята проекта Seavents, страстен любител на плочите, който специализира във фънк, хип хоп, афро и латин брейкс, буги и диско звука. Стиловото разнообразие е основния двигател в неговите сетове, състоящи се от перфектно миксиране до резки кътове. Гостувал е в повечето големи градове в България и редица Софийски барове. Еклектичната му селекция ще може да бъде чута на 20-ти април в Sofia Live Club, с подгряващ сет преди емблематичните Mo' Horizons.

Затаяваме дъх до края на седмица и се отдаваме на емоцията, когато бразилски ритми с щипка латино страсти ще ни зашеметят до полуда.

БИЛЕТИ: на предварителна продажба в мрежата на www.eventim.bg – 15 лева, на място в деня на концерта – 20 лева