Стилният Galaxy Alpha се определя като оптималното съчетание между елегантност и съвременни технологии

На голямо парти в столичния "Парадайз център" Mтел стартира продажбата на дългоочакваното ново попълнение в семейството на Samsung Galaxy - Alpha.

Заедно с Миленита и Орлин Павлов, над 300 гости получиха възможност първи да се докоснат до смартфона, който вече се продава във всички магазини на "Mтел" в страната.

Водещите Мария Игнатова и Алекс Раева акцентираха върху изцяло новия външен вид на продукта от следващо поколение. Новият Galaxy Alpha се фокусира едновременно върху изтънчения премиум дизайн и функционалността - има метална рамка и тънък лек дизайн, но същевременно е с мощен хардуер и всички функции, които потребителите очакват от най-добрите устройства на "Самсунг".

Смартфонът е създаден, за да помогне на потребителите да изразят своя уникален стил, без да правят компромиси, обясняват от "Мтел". С дебелина по-малко от 7 мм, Galaxy Alpha е едно от най-тънките устройства в серията "Галакси".

Той предлага камера от ново поколение с подобрена HDR функционалност, а благодарение на адаптивния 4,7-инчов HD Super AMOLED дисплей, качеството на снимките се запазва без значение от външната светлина. 

Galaxy Alpha включва също иновативни и разпространени функции като Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode, както и възможност за свързване с най-новите устройства Samsung Gear S, Gear 2, Gear Fit и Gear Live.

Процесорът му е осемядрен, има 2GB RAM и и 32GB вътрешна памет. Достъпен е в златно, черно и бяло, като златният вариант на устройството може да се закупи единствено от "Мтел".

Почитателите на Android могат да се сдобият със смартфона за 709,90 лв. в брой, или 32,90 лв. на месец, с тарифен план "Мтел Трансфер XL" или "Мтел Смарт XL", при сключване на договор за срок от две години.