На Коледа технопартито Solar Christmas събра хиляди фенове на електронната музика в зала "Арена Армеец"

Коледното чудо, което ни обещаваха от клуб "Ялта", се случи! Една от иконите на съвременната хаус музика - Марк Найт (DJ Mark Knight), се завърна в София, но пред много повече публика.

След като миналата година топ диджеят бе на коледното парти в "Ялта", а през лятото - на Solar Summer Festival в Слънчев бряг, на 25 декември 2011 г. той зарадва феновете си в новата зала "Арена Армеец" в зимното издание на фестивала, озаглавено Solar Christmas.

"Арена Армеец" посрещна и атракцията на Ибиса - двата робота Kryomen, които комбинират най-новите технологични ефекти на съвременната клубна култура: LED екрани, множество 100-мегаватови лазери и специална пиротехническа система.

Те са създадени през 2005 г. от Андрю Мур и Алехандро Гонзалес, а техни клонинги са част от сценичните изяви на друг топдиджей - Давид Гета.

Снимки от коледното парти в София могат да се разгледат във "Фейсбук" страницата на Yalta Club, а ето и един видеоклип на Марк Найт с друго светлинно шоу - върху най-високата сграда в Дъблин.