Британски таблоид твърди, че Робърт Патинсън е простил "глупавата грешка" на невярната си партньорка от "Здрач"

Според източник, цитиран от в. "Сън", двете звезди на вампирската сага са решили, че не могат един без друг и са заживели отново заедно.

Преди това обаче Стюарт уверила любимия си, че връзката й с женения режисьор на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс е била мимолетна и "глупава грешка".

Двамата провели дълги разговори, напоени с много сълзи, в ранчото на Рийз Уидърспун, където измаменият актьор беше намерил убежище, след като се изнесе от общото жилище на двойката.

Посредник в сдобряването между влюбените бил и бащата на Кристен, който ходил да разговаря със "зетя". За нея се застъпиха и колеги, макар че изневярата й настрои негативно мнозина други.

Твърди се, че Робстен вече са се преместили в Лос Анджелис и се настройват за премиерата на финала от сагата "Здрач" - "Зазоряване, част 2".

Кристен Стюарт сияеше в Торонто, при първата си публична изява след скандала

Двойката трябва да се появи заедно на червения килим през ноември. Тези дни актрисата представяше екранизацията на "По пътя" в Торонто и намекна, че развръзката на отношенията им ще бъде положителна, като обясни, че с Роб се оправят "чудесно".

Именно заради ангажиментите й покрай кинофестивала в Канада Кристен Стюарт не отиде с останалите на видеонаградите на MTV преди десетина дни, когато беше показан новият трейлър за филма.

"Имам лошия навик да те подценявам", обръща се героят на Робърт Патинсън към нейната Бела, която вече е новородена вампирка с невероятна сила.

Питър Фачинели и Елизабет Рийзър (д-р Карлайл Кълън и Есме), реж. Бил Кондън, Робърт Патинсън (Едуард Кълън), Тейлър Лаутнър (Джейкъб) и Джаксън Ратбоун (Джаспър) представят трейлъра на "Зазоряване, част 2" на видеонаградите на MTV, 6 септември 2012 г.