Аренби певецът Крис Браун проговори за отношенията си с Риана. Според него натоварените им графици и отказът му да се обвърже сериозно пречат на връзката им.

Слухове за раздялата им се появиха в Мрежата миналия месец, след като на концерт в Лос Анджелис Риана сподели пред фенове смесени чувства относно любовта. 

"Колко от вас са влюбени? Колко от вас мразят любовта? Колко от вас не я разбират? Аз съм в тази група. Групата на обърканите", каза певицата.

Тази седмица в интервю за австралийско радио Крис Браун потвърди раздялата им. На въпроса дали Риана ще присъства на купоните за 24-тия му рожден ден, певецът отговори, че е планирал партита в Лос Анджелис, Лас Вегас и Ню Йорк, но ще ги посети сам.

"Риана е заета със своите неща. Сега е на турне. Винаги ще я обичам, но съм прекалено млад, за да се фокусирам върху дом и семейство", заяви Крис. 

В момента Риана е на турне в Северна Америка, след което ще посети Африка и Европа. 

Певците се събраха в края на 2012, след 3-годишна раздяла. Причината тогава бе бурният нрав на певеца, който дори преби Риана в колата сив навечерието на наградите Грами през 2009 г.

Виж още: Риана потвърди връзката си с Крис