R'n'b звездата Крис Браун успя да отмъсти подобаващо на колегата си Дрейк, заради когото преди няколко месеца беше натупан сериозно в нощен клуб, като взе най-важната награда на видеонаградите на MTV и получи целувка от Риана.

По време на снощната церемония по раздаването на музикалните призове за клипове Крис Браун грабна статуетката за най-добро видео на изпълнител мъж. Освен че видимо изглеждаше щастлив от поредното си признание, певецът беше поздравен и от бившата си половинка Риана.

Барбадоската не се посвени да го прегърне и целуне пред хилядите в залата и милионите пред малкия екран. Отношенията им обаче едва ли изненадват някого предвид факта, че само преди няколко седмици, в интервю с Опра Уинфри, Риана сподели, че двамата с Крис отново са възобновили приятелството си. Освен това тя не скри, че все още го обича, пише bliasak.bg.

Самата Риана също имаше поводи за радост. Тя грабна приза за "Видео на годината" към парчето We Found Love. 

От видео наградите на MTV снощи с най-много статуетки си тръгнаха момчетата от One Direction. Те взеха призове за "дебют", "най-добро поп видео" и "най-значимо видео". Ники Минаж беше обявена за победител в категорията за "най-добро видео на жена изпълнител". Coldplay грабнаха награда за рок видео, а Дрейк - за хип-хоп видео.