В деня, когато навърши 41, комикът от "Шоуто на Слави" замени в съдийската тройка на "България търси талант" продуцента Маги Халваджиян

След конфликта между Би Ти Ви и "Глобал вижън", който доведе до свалянето на "Господари на ефира" и "Пълна лудница" - и ескалира с размяната на още реплики между телевизията и продуцентите, Магърдич Халваджиян вече не е в журито на "България търси талант".

Рокадата се случи на втория полуфинал, когато приемникът му Краси Радков се оказа рожденик - и получи торта от предшественика си, който е и продуцент на предаването чрез "Глобал филмс".

Обичам го и искам той да се справи страхотно с тази роля, обяви Маги при кратката си поява на сцената.

Актьорът от "Шоуто на Слави" седна в журито до Хилда Казасян и Любен Дилов-син от самото начало на снощния епизод, но на този етап думата вече имат и зрителите.

Красимир Радков е роден на 24 април 1971 г. във Враца. Завършва НАТФИЗ в класа по куклено актьорско майсторство на проф. Николина Георгиева.

От 1995 до 2000 г. работи в драматичния театър на родния си град, а през 2000-2005 г. - в Сатиричния театър "Алеко Константинов". Има десетки роли, номиниран е и за театралната награда "Аскеер".

В "Шоуто на Слави" е поканен през 2004 г. и оттогава работи там, както и в театър "Мелпомена".

Популярен е в множество превъплъщения, между които Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Дон Корлеоне, проф. Хулиган Кучков, футболиста Гацо Бацов, отец Нафарфорий, бай Шиле Попйорданов, Шишо Бакшишо.

Сред популярните му герои са още рапърът Цеко Сифоня, учителят Макаренко Макаренков, Баба Вуна, както и Станислав Христов Христосков от сериала "Къде е батко?".

През 2009 г. той и съпругата му участваха в танцувалното риалити "Дансинг старс 2", в което се класира втори.